Canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk?

Ben jij aan het nadenken over relatiegeschenken? Overweeg dan eens de mogelijkheid van canvas tassen bedrukken! Je kiest daarmee voor een duurzaam cadeau, dat bijdraagt aan minder plastic vervuiling. Dat zal zeker door mensen gewaardeerd worden! Maar dat is niet het enige dat te zeggen valt voor canvas tassen bedrukken. Dit is ook een goede keus voor een relatiegeschenk omdat het veel ruimte biedt voor bedrukking. Je kunt er groot je naam en logo op laten zetten, zodat mensen die de tasjes gebruiken meteen reclame maken voor jouw bedrijf. Dat maakt ze echt tot een uitstekende keus voor bedrijven die relatiegeschenken uit willen delen.

Voordelen canvas tassen bedrukken

Er zijn verschillende manieren om klanten aan je te binden en om reclame te maken voor je bedrijf. Het uitdelen van een relatiegeschenk is een uitstekende optie voor beide en canvas tassen bedrukken is dan misschien nog wel de beste keuze binnen dit soort geschenken. Wat is nu precies het voordeel van het geven van een dergelijk geschenk?

  • je kweekt er goodwill bij bij klanten
  • mensen komen regelmatig in contact met jouw bedrijfsnaam
  • andere mensen kunnen ook in contact komen met jouw bedrijfsnaam
  • kies je voor canvas tassen bedrukken, dan laat je ook nog zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt

Als je reclame maakt door middel van advertenties, reclamespotjes of folders, dan is het altijd maar de vraag of mensen hier wel echt naar kijken. Want hoe goed bekijk jij zelf advertenties in tijdschriften of kranten? De kans is groot dat je de bladzijde omslaat zonder hier naar te kijken. Een relatiegeschenk is dan een beter idee, helemaal als je kiest voor en product dat mensen regelmatig gebruik, zoals een tas. Je hoeft hier maar één keer geld aan uit te geven en mensen komen vervolgens keer op keer met jouw bedrijfsnaam in contact. Hierdoor wordt jouw naamsbekendheid echt veel groter. Het voordeel van canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk is bovendien dat mensen de tasjes op allerlei plekken gebruiken. Zo zien heel veel andere de opdruk ook en dat is echt positief voor jouw naamsbekendheid!

Duurzaam

Daarnaast laat je met canvas tassen bedrukken dus ook zien dat jij duurzaamheid belangrijk vindt en ook dat is goed voor jouw bedrijf. Mensen zullen jou daardoor positiever bekijken, je krijgt er een beter imago door. Reden genoeg dus om hiervoor te kiezen! Ben jij op zoek naar een leverancier van deze producten, dan moet je zeker een kijkje nemen bij greengiving. Zij bieden verschillende mogelijkheden voor canvas tassen bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende maten en verschillende soorten hengsels. Maar ook kunnen zij verschillende modellen en kleuren leveren. Als jij overweegt om dit als geschenk weg te geven, dan is het echt aan te raden om even op hun website alle mogelijkheden te bekijken. Op welke maat en op welke achtergrondkleur komt jouw logo het beste uit? Heb jij je keus gemaakt, dan kun je gemakkelijk online bestellen of een offerte bij hen opvragen. Wil jij canvas tassen bedrukken om uit te delen als relatiegeschenken, dan moet je dus zeker eens kijken naar de mogelijkheden die greengiving jou kan bieden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *