De grootste AR-trends van 2019

Het jaar 2019 wordt een groot jaar voor AR. Er gaan meer bedrijven investeren in reclames met daarin AR verwerkt. Het produceren van AR wordt goedkoper en de middelen waarop het afgespeeld kan worden, wordt groter. De ROI van AR wordt groter.

AR-projecten komen ten einde

Veel bedrijven hebben in 2018 een grote investering gedaan in het onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor AR in hun markt. Ook, zijn veel bedrijven begonnen met het ontwikkelen van AR-commercials. Deze projecten zullen in 2019 ten einde lopen. Hierdoor zou het aantal bedrijven dat op welke manier dan ook gebruik maakt van AR enorm toenemen. Hierdoor worden bedrijven die niet investeren in AR bijna gedwongen om mee te bewegen met hun concurrenten. Dit zal leiden tot een snelle stijging, niet alleen voor 2019, maar ook voor de jaren die daarop volgen.

De ROI van AR zal voor bedrijven duidelijk worden

Bedrijven die in 2018 of eerder op een goede manier geïnvesteerd hebben in AR, zullen in de komende jaren ontdekken dat de ROI van AR enorm hoog is en dat zij snel de kosten eruit zullen hebben. Hierdoor wordt verwacht dat deze bedrijven nog meer gaan investeren in AR om nog meer omzet te kunnen genereren.

Mobiele telefoon blijft het hoofdapparaat van AR

Verwacht wordt dat er steeds apps komen voor de mobiele telefoon met daarin AR verwerkt. Om deze reden zullen bedrijven het ook vooral voor de mobiele telefoon gaan ontwikkelen en minder voor andere devices. Dit houdt in dat de mobiele telefoon het meest gebruikte toestel voor AR blijft.

AR-commercials

AR is tegenwoordig vooral te zien op games en social media apps, zoals Snapchat en Pokémon Go. Echter, nu bedrijven steeds meer kennis krijgen over AR en de belangen zien van AR voor hun bedrijf, zal in de toekomst het meeste AR zichtbaar zijn via commercials. Er wordt nu al op meerdere manieren AR ingezet als reclame-doeleinde, verwacht wordt is dat dit verder gaat toenemen en uiteindelijk de entertainment industrie gaat overnemen.

Het vinden van de juiste AR-bedrijven

Aangezien AR een toenemende trend is met veel potentie voor de toekomst, wordt verwacht dat meer ondernemers een eigen bedrijf gaan starten, waar ze verschillende mogelijkheden voor bedrijven die willen investeren in AR gaan aanbieden. Hierdoor wordt het lastig om het juiste bedrijf uit te kiezen. Het is daarom van belang dat er een bedrijf gekozen wordt die al een langere tijd bestaat en bekend is om haar goede werk met betrekking tot AR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *