Deel 1: 15 VR Games in 2019

Deel 1: VR game releases

Dit jaar was geweldig voor VR-gaming, maar 2019 ziet er nog rooskleuriger uit met een hoop hoogglanzende titels die naar PSVR, Oculus Rift en HTC Vive komen. In deze blog hebben we deel 1 van 15 gekozen games die in 2019 zijn bevestigd voor release. Sommige games zijn al uitgekomen, andere games nog niet. Bij elke game staat een korte beschrijving, maar kijk vooral de trailer om een beeld te krijgen van de games.

1. Population: ONE

Population: One is een royale shooter game uit de studio achter de VR indie hit Smashbox Arena (2016). Population: One biedt een hoop leuke mogelijkeden, zoals het vermogen om alles te beklimmen, forten te bouwen, te vliegen en te schieten met een verscheidenheid aan geschokte wapens terwijl je vecht voor dat smakelijke kipdiner.

2. Stormland

The Tempest verbrijzelde je lichaam. Nu moet je door een steeds veranderende cloudscape reizen om jezelf te vergroten en je vrienden te redden. Verken een uitgestrekte wereld met ruige kliffen, glijd over kloven, en vlieg met snelheid door de slibstromen. Verschiet explosieven, gebruik elektriciteit en hanteer geïmproviseerde wapens om titanium schildwachten en monolithische bewakers te overwinnen. Speel het alleen of ontdek vergeten ruïnes samen.

Deel 3: Blood & Truth

Je bent de elite Special Forces soldaat Ryan Marks, op een wanhopige missie om zijn familie te redden van een meedogenloze criminele overheerser. Met je PS Move-bewegingscontrollers sta je oog in oog met vijanden en moet je je weg naar de veiligheid schieten. Ontdenk geheimen en de spanning van de achtervolging in een verhalend actie-verhaal geïnspireerd door de ‘The London Heist’-ervaring van PlayStation VR Worlds.

4: Lone Echo II

Jack en Liv zijn terug in Lone Echo II. Keer terug naar de ringen van Saturnus in dit langverwachte vervolg, om de mysteries van Lone Echo te ontrafelen en dieper de ruimte in te gaan – voorbij de grenzen van de tijd zelf.

5: Failspace

Lever lading of smokkel buitenaardse levensvormen op je krakkemikkige schip over de hele Melkweg! In Failspace staat de druk altijd op jou en je bemanning. Los deze lekken op, trek aan die hendels en draai die hendels aan tot maximale, korte maar steeds moeilijkere vrachtmissies.

Volgende week zijn deel 2 en 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *