Deel 2: 15 VR Games in 2019

Deel 2: VR game releases

Dit jaar was geweldig voor VR-gaming, maar 2019 ziet er nog rooskleuriger uit met een hoop hoogglanzende titels die naar PSVR, Oculus Rift en HTC Vive komen. In deze blog hebben we deel 2 van 15 gekozen games die in 2019 zijn bevestigd voor release. Sommige games zijn al uitgekomen, andere games nog niet. Bij elke game staat een korte beschrijving, maar kijk vooral de trailer om een beeld te krijgen van de games.

6.  Defector

Overwin onmogelijke kansen en overleef sterfscenario’s in de undercover spionage thriller waar VR op gewacht heeft. Het is een wereld waar het gevaar voortdurend opduikt. Degene die het kunnen omarmen heb de meeste kans eruit te komen. In deze opwindende Exclusieve Oculus ervaring, zal de vijand voor niets stoppen om een ​​voordeel te behalen. Om hen te verslaan, moet jij samen met je team van elite-agenten elk geavanceerd wapen, geavanceerde technologie en bedrieglijke tactiek in je arsenaal gebruiken.

7. A Fisherman’s Tale

Buig en verdraai de werkelijkheid in A Fisherman’s Tale, het breinbrekende VR-puzzelavontuur waarin ondersteboven en binnenstebuiten niet alleen maar een woordspel is. Gelukkig hebben wij al een aantal praktische tips over A Fisherman’s Tale verzameld, die zul je wel nodig hebben…

8. Typhon Hunter VR Multiplayer

De gratis multiplayer-update van Typhon Hunter voor Prey: Mooncrash is al uit voor console en pc, maar de ondersteuning voor alle grote VR-platforms komt volgend jaar. Net als Prophunt in Gary’s Mod wordt één speler toegewezen als de jager (Morgan Yu) terwijl de anderen zich proberen te verbergen van tyfons, de buitenaardse nabootsers die zich kunnen veranderen in alledaagse objecten zoals mokken, stoelen – praktisch alles wat je kan bedenken. Proberen deze maar eens te ontlopen…

9. Ace Combat 7: Skies Unknown

Helaas nog niet in zijn geheel, maar wel een aantal mooie missies zijn in VR gemaakt. Bandai Namco heeft deze gelukkig nog naast de PS4 gebruikers gemaakt.

Bekijk onze praktische ervaring met ACE COMBAT 7 voor meer informatie.

10. Trover Saves the Universe

Jouw honden zijn ontvoerd door een gesnavelde gek genaamd Glorkon, die ze in zijn oogholtes heeft gedaan en nu het universum verwoest met hun levenskracht. WAT? Ja, echt! Je werkt samen met Trover, een klein paars oogholtemonster dat er niet van houdt te moeten werken en voor het blok te worden gezet om het universum te redden. Alleen jij en Trover kunnen alles redden in dit bizarre en komische avontuur, gemaakt door Justin Roiland! Reis door de kosmos en kom allerlei vreemde planeten en bizarre, extraverte personages tegen.

Komende week, deel 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *