Deel 3: 15 VR Games in 2019

Deel 3: VR game releases

Dit jaar was geweldig voor VR-gaming, maar 2019 ziet er nog rooskleuriger uit met een hoop hoogglanzende titels die naar PSVR, Oculus Rift en HTC Vive komen. In deze blog hebben we deel 3 van 15 gekozen games die in 2019 zijn bevestigd voor release. Sommige games zijn al uitgekomen, andere games nog niet. Bij elke game staat een korte beschrijving, maar kijk vooral de trailer om een beeld te krijgen van de games.

11. Angry Birds VR: Isle of Pigs

Help Red, Chuck, Bomb and the Blues om de gestolen eieren te redden in Angry Birds VR: Isle of Pigs, een meeslepend VR-avontuur! Ontdek het afgelegen eiland waar de hebzuchtige groene varkens in een 3D-varkenfort hun vakantie vieren in meer dan 50 levels vol plezier – en er zullen nog meer volgen.

12. Respawn’s VR Shooter

Respawn Entertainment, de studio achter Titanfall en Call of Duty , is een samenwerking aangegaan met Oculus om wat ze noemen “een grote VR-release” te ontwikkelen. Er is nog niet veel bekend over de game, niet eens de titel of specifieke releasedatum, maar het belooft realisme op het slagveld die je een kans geeft om ‘het leven te ervaren dat dichter bij wat een soldaat zou ervaren in echte gevechten’. Spannend!

13. Vacation Simulator

Vacation Simulator is een grotere opvolger van Owlchemy’s baanbrekende spel Job Simulator gemaakt. De release is vertraagd van 2018 naar 2019, maar het schijnt dat “de wereld van Vacation Simulator is aan het veranderen om een ​​ongelooflijke te worden, in tegenstelling tot wat we eerder hebben gecreëerd”, naar Studio Director Autumn Taylor. “We zijn ervan overtuigd dat fans zullen houden van wat we in petto hebben en dat het het wachten meer dan waard zal zijn!” Stap na de job ervaring, de vakantie ervaringen in en ontdek alle hoekjes van het eiland in 360 graden.

Bekijk hands-on met Vacation Simulator voor meer informatie.

14. Space Junkies

Je maakt nu deel uit van de elitestammen van pistool-hangende Spacers die het uitvechten in verraderlijke 2v2- en 1v1-gevechten. Je vliegt met een jetpack door de ruimte in deze VR Arcade Shooter waarbij je door dodelijke Orbital Arenas in vijandige ruimte vliegt en extreme gevechten het hoofd moet bieden.

Bekijk onze nieuwste preview van Space Junkies voor meer informatie.

15. ZED

ZED is het verhaal van een ouder wordende kunstenaar, verloren in spijt en de waas van dementie. Binnen in het droomlandschap van deze creatieve geest, komen spelers de gefragmenteerde herinneringen van de kunstenaar tegen in een laatste, blijvende erfenis: een liefdevol laatste geschenk aan zijn ongeboren kleindochter. Eagre Games is een nieuwe studio onder leiding van de originele Myst (1993) kunstenaar Chuck Carter. Zed wordt de eerste game die wordt gepubliceerd door Cyan Ventures, de nieuw gevormde uitgeefarm van Cyan.

We hopen dat jullie hebben genoten van het nieuws dat komen gaat. VR gaming is upcoming, better be the first!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *