Drie voordelen van het kiezen voor EAN codes

PS5

EAN codes vereisen een investering. Wij kunnen deze weliswaar tegen een redelijke prijs leveren, maar het is logisch dat je goed nadenkt over deze uitgave. We zetten daarom drie voordelen van het kopen van EAN codes op een rij. Daarbij vertellen we vervolgens hoe een bestelling hiervan bij ons in het werk gaat. Weet in ieder dat je jouw bestelling bij ons snel in je mailbox kunt verwachten.

Dit zijn een aantal redenen om te kiezen voor EAN codes

Er zijn sowieso drie redenen om te kiezen voor EAN codes

1.     Op de eerste plaats zijn ze in Nederland gewoon vaak verplicht.

2.     Daarnaast bieden EAN codes een eenvoudige manier om je te registreren bij zowel offline als online winkels. Het zijn codes die een product uniek maken en die je bij ons tegen een redelijke prijs kunt kopen.

3.     Tenslotte zijn EAN codes ook binnen het bedrijf erg praktisch. Als jij bijvoorbeeld over een grote opslag beschikt dan kun je aan de hand van een EAN code eenvoudig het juiste product vinden en zo ook voorraden bijhouden. Winkels biedt het de mogelijkheid om te registeren hoeveel producten er verkocht worden en wanneer er weer een nieuwe bestelling geplaatst moet worden.

Hoe gaat een bestelling van EAN codes in zijn werk?

Je plaats bij ons eenvoudig een bestelling via de website. Je bepaalt hoeveel EAN codes je wilt kopen en verricht vervolgens de transacties. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij zo snel mogelijk een lijst met EAN codes in jouw mailbox ontvangt. Dit wordt in principe aangeleverd middels een Excel bestand. Je kunt ook aangeven of je barcodes wilt ontvangen. Als je dat wenst dan worden die apart verzonden en in de regel worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *