Help, wat voor een cadeau moet ik kopen

O jee het is weer zo ver. Je moet een cadeau kopen voor een familielid of je zit in de lief en leed commissie op je werk en een collega gaat weg en daar moet een cadeau voor gekocht worden. Kijk dan eens op de website www.artihove.nl. Daar kan je terecht voor huwelijkscadeau’s, of een cadeau voor een verjaardag of geboorte. Je vindt er ook relatiegeschenken en afscheidscadeau’s. Het assortiment waar je uit kan kiezen is erg groot en veelzijdig. Ze hebben onder meer vazen en schalen maar ook tafels, beelden en schilderijen. Een opdracht op maat laten maken is bij Artihove ook geen probleem. Ze creëren zowel voor zakelijke doeleinden maar ook  voor bij je thuis.

Afscheidscadeau voor een collega

Een cadeau kopen in het algemeen is niet altijd gemakkelijk laat staan voor een collega en wat voor een gelegenheid betreft het. Een cadeau voor afscheid van een collega bij artihove.nl is een ruime keuze te vinden. Je collega kan eventueel zelf kiezen uit tal van bronzen beeldjes. Is dit niet helemaal de smaak van je collega dan kan hij of zij nog een keuze maken uit het ruime assortiment van glaswerk of heerlijke flessen wijn. Op deze manier laat je zien dat je je collega waardeert en zal gaan missen. 

Bijzondere urnen

Nadat een dierbare is gecremeerd kan je de laatste rustplaats geven in een urn. Je wilt dan graag een urn die de overledene eer aan doet. Want een mooi persoon verdient een mooie urn en die past bij de het leven van de overledene zelf. Wanneer je naar de urn kijkt doet het je denken aan alle mooie moment die je samen hebt beleeft. De urnen in de collectie van artihove zijn handgemaakt. Het zijn ware kunstobjecten en daarom geschikt op een prominente plek in het huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *