Oscaruitreiking gaat VR

VR tijdens de Oscars

USA TODAY heeft haar eerste AR-entertainmentervaring gelanceerd, genaamd “Oscars AR: The Costumes and Creators,” voorafgaand aan de naderende 91st Academy Awards. Met de technologie kan het publiek de kostuumontwerpers en hun creaties van belangrijke genomineerde films van dichtbij volgen.

Oscars ontwerpers van dichtbij

De samenwerking tussen het opkomende technologie team en de rest van de USA TODAY zou zo exclusief en directe toegang geven om te horen van Oscar benoemde ontwerpers van “Mary Poppins Returns”, “The Favourite”, “Mary Queen of Scots,” “Bohemian Rhapsody,” “Black Panther” en “BlacKkKlansman.”

Storytelling met AR

Het opkomende technologische team van USA TODAY heeft zich ingezet om storytelling op een innovatieve manier te presenteren met behulp van de nieuwste fotogrammetrie-technieken om elk kostuum, de release-notes, vast te leggen en te maken. Het team werkte nauw samen met het Fashion Institute of Design & Merchandising, en werkte samen met het 27e jaarlijkse Art of Motion Picture Costume Design-team en haar ingenieurs om elk kostuum te maken en de AR-ervaring tot leven te brengen voor het publiek van USA TODAY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *