Pokestops in Nederland, alle Pokemon Go stops in 1 kaart

Iedereen die Pokemon Go speelt weet wat een Pokestop is, en is er ook voortdurend naar op zoek. Hoe makkelijk zou het dan zijn als je een kaart of “map” hebt waarin je alle Pokestops in Nederland kan terugvinden?

Het antwoord weten we wel šŸ˜‰

Voor een ieder die niet weet wat een Pokestop nou precies is leggen we dit kort even uit:

De Pokestop is deĀ plek om Pokeballs en andereĀ items te verkrijgen, we kijken even kort naar de belangrijkste: Pokeballs, maar lichten de andere voor de volledigheid ook even toe:

  • Pokeballs: jouw belangrijkste bezit in Pokemon Go, geen Pokeballs is geen Pokemon vangen!
  • Poke Eggs: deze stop jeĀ in je incubator, door kilometers te maken (lopen) broed je je eieren uit en verkrijg je nieuwe Pokemon. Hoe verder je moet lopen voor het uitbroeden van een Poke Egg, hoe zeldzamer de Pokemon die eruit komt. (in de regel)
  • Incense: ook een favoriet, activeer een “Incense” en in de volgende 30 minuten wordenĀ de Pokemon naar jouw locatie toegelokt.
  • Great Balls: dit zijn een soort ā€œUber Pokeballsā€ deze gebruik je bij voorkeur om sterkere Pokemon te vangen.Ā (gooi dus geen Great balls naar Pigeons!)
  • Revives: dit werkt als een soortĀ Ā ā€œmedicijnā€ wat je kan gebruiken om Pokemons met een flauwte mee op te knappen.
  • Postions/Super Potions: ook een “medicijnā€ maar dit keer in sprayvorm, deze gebruik je om gewonde Pokemons mee op te lappen.
  • Razz Berryā€™s: Gebruik je om sterkere Pokemon wat rustiger te makenĀ zodat deze makkelijker te vangen zijn , ook zullen ze minder snel ontsnappen na de vangst.

Voor de uitgebreide Pokestops Maps klik je gelijk op onderstaande link

Aanbieding!
Aanbieding!
899.00 699.00
Aanbieding!

 

Meer Pokemon Go leestips:

Pokemon spelen zonder mobiel internet?

Pokemon Go, hoe werkt het? De Startersgids

10 beste Pokemon Go Tips & Tricks

Pokemon Go accu leeg? 5 tips om dit te voorkomen!

Meer Pokeballs en sneller levels bereiken

Pokestop laten verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *