Praktische staande spiegel

Bekijk de prachtige staande spiegel bij de Spiegelshop in Hengelo. De Boston is een bijzonder model staande spiegel, en de Carlos is zo’n ideale passpiegel. In feite is de Carlos zo’n spiegel wat in niet één woning mag ontbreken, want wie wil niet zijn of haar outfit bekijken? De spiegel is daarom het handigst als deze in de buurt van de garderobekast hangt, en in een spiegel van ongeveer 168 cm. lang kun je jezelf van top tot teen zien. De Carlos heeft een prachtige lijst, maar juist met lijsten rond de spiegel heb jij bij de Spiegelshop in Hengelo alle keuze.

De Spiegelshop heeft spiegels in allerlei vormen

De staande spiegel Carlos is een rechthoekige spiegel met een houten lijst. De Cuneo die ook op de site te zien is heeft weer een kleurige lijst maar is ook een rechthoekige spiegel. Als je verder door gaat linken op de site van de Spiegelshop dan zal je zien dat er ook ovale en ronde spiegels zijn, en wat afwijkende modellen. Daarbij zal je zien dat er met de lijst alle keuze is. De Clear heeft geen lijst maar een mooie rand, er zijn strakke zwarte stalen lijsten, maar ook bijzondere houten lijsten. Bekijk de bijzondere lijsten zoals de brocante en de gouden op de site.

Verrijk je interieur met een spiegel, en creëer ruimte en licht

Tot nu toe ging het met de staande spiegel over het praktische, de passpiegel bij de kledingkast. Maar naast praktisch is een spiegel ook decoratief. Een spiegel toevoegen aan je interieur geeft een mooi effect, en op internet is daar veel inspiratie voor de vinden. De mooiste tip is bij woningen die deels gerenoveerd zijn. De gaskachel is dan vervangen voor CV maar de schouw is er niet uitgehaald, en tegen die schouw een spiegel met een lijst wat matcht met het interieur staat prachtig. Bekijk de site van de Spiegelshop Hengelo en verrijk je interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *