PS5 biedt Backwards Compatibility

PS5

De nieuwe PS5 heeft heel erg veel te bieden. De door Sony doorgevoerde vernieuwingen zijn echt de moeite waard. Opvallend is de zeer snelle laadtijd van de PS5. Het lange wachten – soms wel vijftien tellen- is voorbij nu de PS5 nog slechts een fractie van een seconde nodig is.

PS5

De PS5 Digital Edition

Je hebt wat te kiezen as het om de PS5 gaat. Je kunt kiezen voor de reguliere PlayStation met schijfstation, je kunt ook kiezen voor de Digital Edition. Je krijgt dan geen fysieke games meer in handen maar koopt ze digitaal. Kies je voor de reguliere uitvoering dan krijg je de beschikking over een PlayStation met een Blu-ray speler overigens.

Realistischer dan de PS4

De snelle laadtijden vallen echt op, net as het sublieme niveau van beeld en geluid. Heel bijzonder is de nieuwe controller, de DualSense. Deze controller maakt gamen echt next level. Opnieuw is Sony er in geslaagd om de PS5 games realistischer weer te geven. Je voelt de ondergrond waar je op loopt en de spanning die het met zich meebrengt als je de trekker overhaalt om een tegenstander uit te schakelen.

Speciale voet voor de PS5

De tweestrijd die de PS5 voert met de Xbox Series lijkt dan ook in het voordeel van de PS5 beslist te worden. De concurrent krijgt overigens wel complimenten over het uiterlijk en het feit dat de Xbox gemakkelijker weg te werken is. De PS5 wordt bovendien met een speciale voet geleverd, bij de Xbox is dat niet het geval. Die kan het zonder voet af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *