Wat is de quooker fusion

Keukenspeciaal-logo

Met de quooker fusion krijg je direct,warm,koud of kokend water. Er zijn verschillende varianten van de quooker fusion, in een erg korte periode is de quooker enorm populair geworden door het in een paar seconden kokend water te krijgen.

De prijs van een quooker is wel aan de hoge kant maar als je daarbij bedenkt dat het een kraan is die van goede kwaliteit is en het erg lang meegaat dan kan je het beter zien als een goede investering waar je erg lang plezier van gaat hebben. Er zit om kokend water te krijgen uit de kraan een soort slot op, door dit slot is het goed beveiligd en kunnen kleine kinderen niet kokend water uit de kraan krijgen

De prijs

Zoals net al eerder kort vermeld is de prijs van de quooker best hoog, maar het is wel een goede investering wil je gemakkelijker kokend water krijgen. De prijs is afhankelijk van wat voor soort je graag wilt hebben, als je ook enorm koud water uit de kraan wilt laten komen dan ben je wat meer kwijt dan het standaard pakket wat natuurlijk logisch is, bij de quooker fusion krijg je warm koud én kokend water erbij. Er zijn verschillende modellen van de kraan, zo kan je een ronde uitloop kiezen of een rechte uitloop, dit kan je helemaal naar jouw eigen wensen aanpassen , zo kan je een uitstraling creëren die perfect past bij jou keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *