Zakelijke afnemers

Wij bedienen met ons assortiment uiteraard ook graag de zakelijke markt. Afnemers uit zeer uiteenlopende branches weten ons inmiddels goed te vinden en dat is uiteraard niet geheel zonder reden.

  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Uitgebreide expertise op het gebied van Virtual Reality
  • Gevraag en ongevraagd advies en aanbevelingen voor VR gerelateerde ondernemingen

Offerte

Ben jij van plan om zakelijk artikelen aan te schaffen op VRwebwinkel? Vraag dan altijd een offerte bij ons aan, wij zijn er zeker van dat wij het meest competitieve voorstel aan je kunnen voorleggen.

Levering op factuur

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op factuur te bestellen. (De betalingstermijn die wij hanteren voor de zakelijke markt bedraagt 30 dagen)

handshake

Virtual Reality Dropshipping

Ben jij een ondernemer en wil je NU in de snel opkomende wereld van Virtual Reality van start?

Bijvoorbeeld met je eigen Virtual Reality webwinkel of ander platform?

Maar heb je nog niet de middelen om groot in te zetten op het aanleggen van voorraad of simpelweg geen tijd om het hele logistieke proces al in goede banen te leiden?

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Dropshipping.

Wat is er mogelijk?

Wat is dropshipping?

Bij dropshipping ben jij de partij die goederen verkoopt via, bijvoorbeeld, jouw webwinkel. De klant plaatst de bestelling bij jou en rekent deze met jou af. Vervolgens laat je ons weten wat er verkocht is en waar dit afgeleverd moet worden en wij regelen de rest.

Jouw winst zit in het feit dat we voor dropshipping zeer aantrekkelijke inkooptarieven kunnen verstrekken. Jouw eigen verkoopprijs, en daarmee jouw marge, bepaal je helemaal zelf. Jij hoeft je dus enkel druk te maken over hoe je je klanten over de streep trekt om een bestelling te plaatsen!

Ziet mijn klant dat ik niet de leverancier ben?

Kortgezegd: Nee, dat ziet jou klant niet. Wij versturen onze dropship bestellingen volledig anoniem, dat wil zeggen dat er geen vrwebwinkel logo of bedrijfsnaam zichtbaar zal zijn op verpakkingen of producten.

Kan mijn eigen logo of bedrijfsnaam ook op het verzendlabel?

Wij bieden de mogelijkheid tot custom labels. Dat wil zeggen dat jij een ontwerp kan aanleveren van hoe jouw verzendlabel naar de klant eruit moet zien. Wij zorgen er voor dat de bestellingen die jij verkoopt met jouw eigen label bij de klant terecht komen.

Hoe zit dat met retourrecht en garantie?

Uiteraard wil jij ingedekt zijn tegen onaangename verassingen zoals productaansprakelijkheid, retouren of aanspraak op garanties. Jouw succes is voor ons net zo belangrijk en om die reden gaan wij een overeenkomst aan waarin we duidelijke en heldere afspraken vastleggen omtrent alle factoren die er op jouw pad zouden kunnen komen. Zo weten we met zijn allen altijd precies waar we aan toe zijn, en dat werkt volgens onze ervaring het allerbeste voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Wil je verder praten over jouw mogelijkheden?

Neem gelijk contact met ons op via 085-0606329 of vul onderstaande contactformulier in.

We horen graag van je!