Zeker de vaste lezers van VR webwinkel zijn het er inmiddels wel over eens: Virtual Reality is “Here to Stay”. Het is echter wel zaak dat er voldoende content beschikbaar is (en komt) om het echt Mainstream te krijgen. Immers, net als met alle platformen is de gouden regel: “Content is King”.

Een techniek of platform kan nog zo spectaculair of adembenemend zijn maar als je niks hebt om er op weer te geven kan je er niks mee.

Deze categorie is speciaal voor die groep mensen die zelf VR willen maken, ik ben geen programmeur of “scriptkiddie” dus als je zoekt naar geavanceerde en zeer technisch hoogstaande methoden om VR te maken zou ik verder zoeken 😉 Als je echter zoekt naar een leuke, laagdrempelige en met name goedkope methode om je eigen VR tour, VR app of andersoortig VR materiaal te creëren zit je goed!

We kijken in deze categorie naar tools maar ook naar webbased oplossingen in de vorm van “Drag & Drop” (WYSIWYG of What you see is what you get).

(Wil je liever aan de slag met het zelf maken van een 360° video? Dan is dit een goede start!)

Ben je misschien zelf al aan het hobbyen geslagen en wil je het resultaat delen met de rest van de VRwereld? Drop ons een berichtje en we geven je een podium!

Lees alle artikelen over het zelf maken van VR hier

Webshop best sellers